BarnevognsCross

Hensyntagende og tilpasset funktionel GENOPTRÆNING for dig, som gerne vil have en stærk og velfungerende krop igen.

Vi anbefaler, at du først deltager 8-12 uger efter fødslen/kejsersnit og meget gerne har lavet øvelser på egen hånd efter fødslen eller deltaget på Stærk MorKrop forløb hos LouiseTillitz.dk eller tilsvarende andre steder. Dette er dog ikke et krav. Hvis du er i tvivl om du er "klar" til dette hold, så spørg din læge eller smid os en mail, så hjælper og guider vi dig på bedste vis, så du kan blive klar til holdet.

Husk at dette er et GENOPTRÆNINGSHOLD (ikke et fitnesshold), så der er som udgangspunkt ingen løb, hop eller lignende. Dette hold er for dig, som har brug for råd og vejledning til få genopbygget din krop på en hensigtsmæssig måde.

Holdtræningen tilrettelægges ud fra den enkeltes funktionsniveau og mål. 

 

Du får:

  • Værdifuld genoptræning til din efterfødselskrop fordelt over 8 ugers træning á 60 min. én fast dag om ugen. 

  • Viden om dig selv og hvordan du kan vende dine hverdagsbevægelser fra at være uhensigtsmæssige, til at blive styrkende for din krop.

  • Træningsfællesskab på hold 1 x ugentlig, hvor du vil blive én af max. 8 deltagere - baby er selvfølgelig også velkommen.

  • Du kommer til at træne hele kroppen med udgangspunkt i stabilitetestræning, dvs. kropskernen som består af de dybe mave/rygmuskler, bækkenbund og åndedræt til arme og ben med egen kropsvægt og vha. enkle redskaber OG med udgangspunkt i DIT niveau hele vejen igennem. Desuden bruger vi naturen som redskabet til at få pulsen op, når vi bevæger os rundt i omgivelserne og laver øvelser undervejs.

  • Øvelserne vil være overførbare til hjemlige omgivelser, så du kan supplere den ugentlige holdtræning og har et godt udgangspunkt for videre træning efter forløbets afslutning.

  •  Mulighed for medlemskab i lukket FB gruppe, hvor sparring mellem deltagere og underviser, gode ideer, øvelses sekvenser m.m. kan udveksles.

 

 

Næste hold:

  • Tidspunkt: 8 tirsdage kl. 10.30-11.30 i perioden d. 20.8.-8.10.19

  • Vi træner som udgangspunkt udendørs. I tilfælde af meget dårligt vejr, rykkes træningen til vores lokaler på Strandvejen 6.

  • Mødested: V. Nyborg Vandtårn. Vi bruger som udgangspunkt Volden at træne på. Der vil være en base vi træner ud fra, hvor barnevogne m.m. kan stå.

  • Underviser fysioterapeut Louise Tillitz.

 

Tilmelding:

Pris: 880,-

Tilmelding skal foretages på mail info@fysiohusetnyborg.dk og indbetale beløbet på Mobile Pay 4141 1531. Skriv ’BarnevognsCross hold F3’ i kommentarfeltet. Der er bindende tilmelding. Beløbet tilbagebetales, hvis der ikke er deltagere nok.