Fysio Flow & Kerne Træning

Bækkenbunds- og kernetræning anno 2019!

 

(Genop)Træningen på dette hold er en kombination af Fysio Flow og Kernetræning.

Holdet er et godt begynder/genoptræningshold for dig med bækken-, rygproblemer, ikke er blevet genoptrænet optimalt efter fødsel /graviditet (også selvom det er mange år siden) m.m. Det kræver ikke kendskab til ovenstående – alle kan være med. Både mænd & kvinder.

Fysio Flow betyder bindevævsmobilisering og er yogarelateret og udføres vha. blide stræk og rolige bevægelser kombineret med lette åndedrætsteknikker.

KerneTræning betyder med aktivering af den dybe tværgående mavemuskulatur, bækkenbunden og åndedrætsmuskulaturen. En meget effektiv måde at træne bækkenbund på og samtidig styrker hele din kropskerne, som er forudsætningen for en stærk krop.

En fantastisk kombination af to effektive og evidensbaserede træningstilgange, hvor du vha. øget bevægelighed og evnen til at af- og opspænde i din muskulatur på de rette tidspunkter, giver dig selv de bedste forudsætninger for at få en stærk og velfungerende krop.

Teknikkerne integreres i andre træningsøvelser og du kan bruge dem i hverdagens opgaver, så du får de bedste forudsætninger for at klare dem.

Du vil få tilsendt et lille spørgeskema, som skal udfyldes inden opstart. Det giver et godt kendskab til dig på forhånd, hvad du ønsker at opnå med forløbet, og dermed kan tilrettelægge forløbet, så du får mest muligt ud af det.

Næste hold:

Hold A8: 9 mandage kl. 17.15-18.30 i perioden d. 21.10.-16.12.19.

Pris: 1100 ,-

Sygeforsikringen”danmark” giver tilskud, hvis holdtræningen er en del af et genoptrænings / rehabiliteringsforløb.

Book via mail på info@fysiohusetnyborg.dk eller tlf. 4141 1531 og indbetal beløbet på Mobile Pay 4141 1531 (skriv ’Hold A8’ i kommentarfeltet)

Bindende tilmelding. Beløbet returneres, hvis holdet ikke oprettes pga. for få deltagere.

 

Adresse:

OBS: Vi flytter hertil pr. 1.10.19: FysioHuset Nyborg, Østervoldgade 69 st. 5800 Nyborg

Der er gratis p-pladser og busstoppested tæt på.

“Jeg har trænet af flere omgange hos Louise og har altid været glad for det. Træner i øjeblikket på Fysio Flow og kerne trænings holdet og det er jeg særligt begejstret for. Med en skulder og nakke der ofte giver udfordringer, har jeg god gavn af både at blive strukket godt ud og samtidig få styrket muskulaturen. Træningen bliver tilpasset så man kan deltage uanset niveauet på dagen. Og så bliver det jo ikke ringere af, at Louise altid er godt selskab. “

Ann-Christina Jensen.